Το 2007, στο παραδοσιακό Λεωνίδιο, στον πλακόστρωτο δρόμο, που βρίσκεται δίπλα στον χείμαρρο Δαφνώνα, δημιουργήσαμε το Δίπορτο Café. Το Δίπορτο δεν είναι μια ακόμα καφετέρια αλλά ένα λιτό και καλαίσθητο All Day café – bar, που κυριαρχεί στην ζωή της πόλης μας. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί το ΚΤΕΛ Λεωνιδίου, για δρομολόγια που αφορούν τις πόλεις της Τρίπολης, του Άργους, της Αθήνας αλλά και κοντινότερων προορισμών εντός του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Στο παραδοσιακό πέτρινο café, στους όμορφα διακοσμημένους και ζεστούς μας χώρους μπορείτε να πιείτε τον πρωινό σας καφέ, να απολαύσετε υπέροχα ροφήματα, τσακώνικα γλυκά του κουταλιού, να γευτείτε μοναδικά snacks , και το βράδυ να χαλαρώσετε με τις μουσικές μας επιλογές συντροφιά με ποτό της επιλογής σας. Επιδιώκοντας να προσφέρουμε ολοένα καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας παρέχουμε internet με δωρεάν Wi-Fi καθώς και σύνδεση με συνδρομητικά κανάλια, για να μπορείτε να απολαύσετε με τους φίλους σας τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Ξεχωριστή είναι η ατμόσφαιρα στους εξωτερικούς χώρους του café, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, κάτω από την σκιά των καταπράσινων δένδρων και την δροσιά του ποταμιού. Μικρές γωνιές που ξεπροβάλλουν δεξιά και αριστερά από την σκάλα του δίπατου café ενισχύουν την εικόνα του μοντέρνου με το παραδοσιακό και εύλογα το χαρακτηρίζουν Δίπορτο!